Woonbeton vloer voor een stijlvol karakter in huis

Een mooi en stijlvol karakter in uw woonkamer en de rest van het huis is pas compleet met een woonbeton vloer. U zorgt er meteen ook voor dat uw interieur gelijk meer karakter krijgt. Met een woonbeton vloer heeft u ook gelijk een vloer die zowel slijt- als krasbestendig is. Dit soort vloeren zijn veel sterker dan bijvoorbeeld gietvloeren en het heeft ook een veel eenvoudigere uitstraling, een beetje zoals een cement- en betonvloer dat ook hebben. Daarnaast kunt u het in alle kamers van uw woning laten leggen omdat het zo slijtvast is en gemakkelijk te onderhouden is. Ook wordt woonbeton vaak voor showrooms en kantoren gebruikt.

Een vloer die alles in huis heeft

Feitelijk heeft zo’n vloer ook alles in huis. Het is warm, wat natuurlijk al een behoorlijk voordeel is, maar is ook meteen naadloos en heel gemakkelijk te onderhouden. U kunt woonbeton in verschillende soorten grijs bestellen, maar er zijn ook meerdere standaardkleuren aanwezig. U kunt het woonbeton eigenlijk op iedere vlakke ondervloer aanleggen. Het heeft een dikte van 4 tot 5 mm en wordt in ambachtelijke stijl met de hand “gelegd”.

Een vloer als geen andere

 

Het is dan ook met geen andere vloersoort te vergelijken. Woonbeton moet wel op een vlakke, droge en vormvaste ondergrond worden gelegd. U kunt er ook voor kiezen om meerdere voorbehandelingen uit te laten voeren, maar dat is wel afhankelijk van het type ondergrond dat u heeft. Bij de naam wordt er vaak aan puur cement of beton gedacht, maar dat is absoluut niet het geval. Woonbeton is met geen van deze materialen te vergelijken.