Wereld van verschil met Modulyss

Wereld van verschil met Modulyss

 

Een van de dingen die me altijd weer heeft verbaasd is hoe goed je toch op aan kan van je vrienden. Het heeft me weliswaar even geduurd om de goede mensen om me heen te verzamelen en er is aan 5253b9830227bhet clubje dat ik nu heb ook een heel aantal mensen vooraf gegaan dat niet in aanmerking kwam, achteraf gezien. Maar het heeft er toch maar weer mooi allemaal voor gezorgd dat ik nu een fijne club mensen om me heen heb die er voor me is – en dat is echt bijzonder. Zo zit ik al maanden te klussen in mijn huis en lijkt het einde telkens maar niet in zicht. Altijd zijn er weer hele andere dingen die mijn aandacht vragen en ook altijd weer werpt de ene klus de ander op, blijft er altijd wel weer iets in het gezicht poppen dat de aandacht verdient. Vandaag kon ik op mijn gemak aan het leggen van de Modulyss vloertegels aangezien mijn vrienden hun vorige weekend hebben opgeofferd om ervoor te zorgen dat die basis nou eindelijk eens een keertje klaar is. De leuke dingen, zoals het leggen van het Modulyss tapijt, kunnen vaak namelijk pas als al het voorwerk af is, en ik zat daar echt tegenaan te hikken. Ik ben erg blij dat het Modulyss tapijt er inmiddels ligt, aangezien het precies is wat ik ervan had verwacht. Bovendien is er zeker nog iets leuks, namelijk dat het in een stuk echt veel meer ‘af’ lijkt dan voorheen ooit het geval is – op de een of andere manier maakt je tapijt, zoals dit van Modulyss, toch namelijk echt de sfeer in een huis, wat een wereld van verschil als er nog geen tapijt ligt met wanneer er ineens wél een tapijt ligt.