Wat gaat een makelaar u kosten als u voor kwaliteit gaat?

Mijn moeder woont al jaren in een prachtig klein huisje in haar geboortedorp. Helaas gaat het de afgelopen tijd niet goed met haar gezondheid en daarom zal zij moeten verhuizen naar een verpleeghuis in de buurt. In dit verpleeghuis zullen de medewerkers haar vast enorm goed verzorgen en er wordt ’s avonds een warme maaltijd voor mijn moeder klaargemaakt. Alhoewel ze het aan het begin erg moeilijk vond om te accepteren, kan ze nu toch ook wel wennen aan het idee dat er voor haar gezorgd gaat worden. Echter, het wonen in een verpleeghuis is best wel duur en omdat mijn moeder geen pensioen heeft opgebouwd is het belangrijk dat haar huis voor een goede prijs wordt verkocht. Het huis moet dus flink wat geld gaan opleveren en daarnaast willen we de makelaar kosten zo laag mogelijk houden. Als we deze makelaar kosten namelijk laag houden en het huis voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen dan houden we zo veel mogelijk geld over. Met dit geld in combinatie met mijn moeders aow kunnen we dan de huur en verzorgkosten van het verzorgingstehuis betalen. Er zitten echter grote verschillen in de prijzen die makelaars hanteren. Omdat mijn moeder zelf dus kampt met een verslechterende gezondheid en ikzelf niet echt verstand heb van de normale prijzen die een makelaar hanteert, wilden we graag de prijzen vergelijken. Via een vriend ben ik bij de site verkoopmakelaaroffertes.nl terechtgekomen. Op deze site vul je eerst je postcode in en daarna worden de makelaars bij jou in de buurt vergeleken. Zo kom je bij de goedkoopste makelaar uit en betaal je nooit te veel. Wij hebben plezierig gebruik gemaakt van deze site en hebben zo de goedkoopste makelaar bij mijn moeder in de buurt gecontacteerd. Wat fijn is aan de site is dat het opvragen van offertes gratis en vrijblijvend is! Ik en mijn moeder zijn erg blij met deze aanbeveling van een vriend. Het scheelt ons namelijk erg veel geld om bij een relatief goedkopere makelaar te gaan dan bij een duurdere, en geld is iets wat wij goed kunnen gebruiken.

Inzage in makelaar kosten zonder dat u moeite hoeft te doen 

Via deze site kun je dus gratis en snel inzage krijgen in de verschillende prijzen die makelaars hanteren. Het gaat hier niet alleen om het uurloon van de makelaar, maar om de mogelijke netto-opbrengst die u aan uw huis kunt overhouden. Wij zelf zijn erg tevreden over de site en zijn blij dat onze makelaar kosten via deze site gering konden blijven. Bovendien is de site erg gebruiksvriendelijk en u zit nergens aan vast. Ook is het aanvragen van een offerte gratis. De site biedt heel veel informatie over alles wat met de koop en verkoop van een huis te maken heeft.

Huis verkocht met goede opbrengst

Door deze site hebben wij ons huis met een zo hoog mogelijke netto-opbrengst weten te verkopen omdat wij wisten wat de makelaar kosten zou. Wilt u dit nou ook? Dan raad ik u aan om:

  • De site te bezoeken
  • Informatie op te zoeken over het onderwerp wat u wilt
  • Eventueel gratis offertes aan te vragen!

Ik hoop dat u net zo veel baat heeft bij deze site als ik.