Waar kan je LED verlichting kopen en gebruiken?

LED verlichting wordt steeds populairder in Nederland. Met goede reden ook: LED lampen zijn zonder twijfel de beste manier om jouw huis of aanbouw te verlichten. LED lampen gaan veel langer mee dan andere soorten verlichting. De gemiddelde LED lamp heeft 40.000 branduren. Dit is goed voor heel veel jaren aan licht. Daarnaast verbruiken ze ook nog eens veel minder elektriciteit dan normale lampen. Een LED lamp in huis kan al werken vanaf 2 Watt, dit in vergelijking met de 25 Watt die heel normaal is bij andere lampen. Dit zorgt er voor dat LED verlichting een goede investering is omdat het zichzelf terug verdient.

Toch geven mensen aan die LED verlichting kopen dat de kwaliteit die verschillende winkels leveren erg variëren. Sommige winkels leveren goede producten terwijl anderen een lage kwaliteit leveren. Het is daarom verstandig om alleen zaken te doen met winkels die niet alleen gebruik maken van de beste merken, maar ook een lange garantieperiode geven. Euroledshop.nl gebruikt alleen de beste LED lampen in hun categorie en geeft minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op de verschillende LED lampen.

Het is dan ook niet gek dat veel mensen LED verlichting kopen bij Euroledshop.nl.

LED verlichting in de woonkamer

Ga je LED verlichting kopen, dan is het belangrijk om na te gaan waar je deze precies wil gebruiken. Pas zodra je weet waar alle verlichting komt te staan, weet je pas welk type LED lampen je daadwerkelijk nodig hebt. Het meten en noteren van welke lampen waar komen te staan heet het opstellen van een lichtplan.

Het is vooral bij grote ruimtes zoals de woonkamer aan te raden om een lichtplan op te stellen. Veel gebruikte LED verlichting in de woonkamer zijn de LED inbouwspots in het plafond en de LED spots in de fittingen.

 

LED verlichting in de badkamer

Zodra mensen LED verlichting kopen voor in de badkamer, moeten ze op een aantal dingen letten. Ten eerste is het slim om gebruik te maken van heldere witte LED lampen. Deze zorgen voor een normale kleur in een ruimte die overwegend donker is. Daarnaast is het belangrijk dat de lampen tegen een beetje water kunnen, immers kan het redelijk vochtig worden in een badkamer. Om dit te controleren moet je voor de aankoop eerst letten op de IP waarde van de lamp. Met een IP waarde vanaf IP44 ben je er zeker van dat de lampen tegen een beetje spatwater kunnen.