Lief voor jezelf zijn is iets wat vaak vergeten wordt, maar iedereen verdiend een beetje extra zelfliefde en daar hoeft niet eens een reden voor te zijn. Je kan je zelf op verschillende manieren in de watten leggen. In dit artikel lees je een aantal manieren en hoe je dat kan doen.

Me time

Geloof me je bent niet de enige persoon die druk is, de meeste mensen zijn altijd maar druk met school of met andere mensen. Druk met van alles en nog wat behalve met jezelf. Eigenlijk is tijd voor jezelf juist het belangrijkste. Er zijn veel verschillende manieren om dat te doen. Je kan ervoor kiezen om een paar keer in de week een spontaan moment voor jezelf in te plannen. Of je kan wekelijks een vast moment of misschien zelfs meerdere momenten blokken in je agenda om tijd aan jezelf te besteden.

Gun jezelf wat extra’s

Het is niet verkeerd om jezelf wat extra’s te gunnen soms. Je gunt jezelf niet alleen iets, maar maakt ook bewust tijd ervoor vrij. Denk hierbij aan een heerlijke massage, een avondje bij de schoonheidsspecialist of gewoon er gezellig op uit. 

Geef jezelf of je huis een makeover 

Jezelf een makeover geven staat gelijk met jezelf verwennen. Je kan zelf kiezen wat je wil doen, wil je alleen een nieuwe haarstijl of een complete makeover? Dit is het ideale moment voor een makeover! Niet alleen jezelf, maar ook je huis kan je een makeover geven. Denk hierbij aan je meubels anders neerzetten of wat muurtjes een kleurtje geven. Een andere leuke manier om je huis een makeover te geven is door het toevoegen van een luxe tuinkamer, zoals een serre of een tuinkamer van glas