Verbeter je huis en investeer!

Een hottub inbouw is een fantastische aanvulling op je huis en tuin! Het is misschien niet het eerste waar je misschien aan denkt als je een mooi budget over hebt om je huis aan te vullen met iets moois. Denk aan een luxe zoals een hottub buiten. Maar waar zou je dat extra beetje geld vandaan kunnen halen om zoiets moois als een Welltub hottub te kunnen kopen? Dat komt namelijk niet zomaar aanwaaien. Er zijn ontzettend veel manieren om, als je een beetje spaargeld hebt, een extra beetje te verdienen. Door te investeren, welteverstaan.

Wat komt er kijken bij investeren

Een investering kan in allerlei vormen geschieden. Er zijn investeringen in financiële aandelen, vastgoed, bedrijven en allerlei andere producten. Je moet goed kijken wat voor investering bij je past. Dat kan je aan veel factoren afmeten. Hoe erg vind je het bijvoorbeeld om risico te lopen? Wat voor bedragen wil je investeren? Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat investeren. De minst risicovolle producten zijn veelal obligaties. De meest risicovolle investering zijn crypto’s. Dit zijn twee investeringen die binnen het kader van de financiële markt vallen. Maar wat is de financiële markt precies?

De financiële markt, wat is dat?

De financiële markt is een plaats waar vragers en aanbieders van financiële diensten bij elkaar komen. Meestal gebeurt dit in de vorm van geld. Mensen die geld op de bank hebben staan die daar niets mee doen, lenen hun geld uit aan mensen die dat geld wel nodig hebben. De ‘leners’, om ze zo maar even te noemen, betalen daarvoor een premie. Dat heet ook wel interest of rente. Geld overmaken van geldaanbieders naar -vragers kan op allerlei manieren. Via aandelen, obligaties, opties, futures, forwards of opties. Zo zie je dat je op allerlei manieren je geld kan investeren om zo een extraatje te verdienen.