Verasol: daar klop je aan voor extra leefruimte

Verasol

Wij Nederlanders zitten graag buiten maar krijgen amper de kans omdat het weer in ons land niet zo goed is. Verasol helpt je om alsnog lang te genieten van je huis en tuin, ook al is het weer minder goed. Want Verasol maakt allerlei producten waarmee jouw leefruimte wordt vergroot. Die tuin waar je de hele winter amper kunt zitten, daar wil je toch liever gebruik van maken? Dat kan met een van de producten van Verasol.

Verasol

Een overkapping bij je huis

Een terras is bijvoorbeeld heel leuk maar het is natuurlijk geen pretje om niet overdekt te zitten op een herfstige dag. Met Verasol kun je daar dus verandering in brengen. Zij kunnen bijvoorbeeld een overkapping tegen je huis aan plaatsen waardoor je altijd buiten kunt zitten tegen de gevel, ook als de herfst is begonnen. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je die overkapping ook voorzien van wanden, bijvoorbeeld van glas. Zo voelt het alsof je helemaal buiten zit maar ben je wel beschut van eventuele harde wind en zelfs regen van de zijkant. Dit zijn slechts een paar van de dingen die Verasol voor je kan doen. 

Een kantoor maken

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om ook thuis een goede werkplek te hebben. Maar je hebt de ruimte gewoon niet. Weet je wat je dan kunt doen? Een tuinkamer laten maken door Verasol. Zo heb je een extra ruimte in je tuin, of het nu tegen de woning aan is of niet. Daar kun je dan een kantoor van maken!