Bekijk de unieke spiegel staand bij de Spiegelshop. Aldaar zie je de spiegel Boston met een prachtig frame, en de passpiegel Leeds met een zwarte omlijsting. De passpiegel Milano is weer een spiegel staand met een minder strakke lijst, en zo is er naar ieders stijl en smaak een spiegel te koop bij de Spiegelshop. Let op de site vooral op de Clear round, een spiegel met een unieke afwerking. De spiegel Clear heeft geen lijst, de rand is bijzonder mooi. Op de site zijn ook plakspiegels te zien, en Brocante spiegels zoals de Paris zwart en de Riga zilver.

Spiegels koop je online bij de Spiegelshop Hengelo

Een spiegel staand kopen gaat online het makkelijkste. Een spiegel is als pakketpost makkelijk te versturen omdat de spiegel zorgvuldig ingepakt wordt, de kans op schade is nihil. Een spiegel is erg duurzaam, dus zodra het thuis hangt gaat het jarenlang mee. Makkelijker kun je een duurzaam iets niet in huis krijgen door het online te kopen bij de Spiegelshop. Mocht je daar nog vragen over hebben, je kunt contact leggen met de Spiegelshop. Sterker nog, zelfs maatwerk is mogelijk vanwege een eigen lijstenmakerij. Je kan dus heel eenvoudig precies die spiegel thuis hebben die je wil hebben door in zee te gaan met de Spiegelshop Hengelo.

Een spiegel is niet alleen decoratief maar ook functioneel

Een spiegel staand is altijd handig. Maar soms is een spiegel noodzaak. Denk aan de spiegel in de badkamer boven de wasbak, die is niet weg te denken. Een passpiegel in de buurt van de kledingkast zodat je kan zien hoe je kleding staat is ook bijzonder handig. In de hal een spiegel is altijd goed, al is het alleen al om te kijken of je make-up en haar goed zit voordat je de deur uitgaat. In de woonkamer staat een spiegel bijzonder decoratief, en de Spiegelshop heeft de mooiste spiegels voor in de woonkamer. Bekijk de site.