Uitstekende service van Bouw-handel

Schody_bigEen tijd geleden ging bij ons thuis de vlizotrap kapot naar de zolder, heel vervelend natuurlijk want we moeten vrij vaak daar zijn en zonder trap was dat niet mogelijk. We zijn meteen op zoek gegaan naar een vervanger voor de trap alleen we kwamen niet echt ver, het enige wat we konden vinden was een normaal trapje die helemaal niet stevig genoeg was. Na heel veel websites te hebben bezocht kwamen we uiteindelijk  uit op een website van het bedrijf de Bouw-handel. Op het eerste oog leek het al erg professioneel en was dit misschien wel een goede kans om hier de trap te vinden die wij zochten.

Zoeken en bestellen

Na dat we op de website van de Bouw-handel terecht waren gekomen gingen we eens op zoek naar de vlizotrap die we al een tijd zochten, een paar pagina’s later kwamen we het al tegen en het was precies wat we zochten en zelfs nog beter! We hebben geen moment getwijfeld en meteen de trap besteld zo dat die snel weer geplaatst kon worden voor naar de zolder.

Juiste keuze

Toen de trap eenmaal binnen was zagen we al meteen dat dit een hele verbetering was en dat we ook voor geen goud meer anders zouden willen hebben. We zijn nu al helemaal gewend aan de trap en zijn er erg blij mee, het bedrijf heeft ons super geholpen bij het plaatsen van de trap en we stonden er geen seconde alleen  voor. Een top bedrijf dus met een uitstekende service en kwaliteit.opstand7