Trots uitkijkend over de bestrating

Trots uitkijkend over de bestrating

logo-123sierbestratingIk ben altijd al vrij ambitieus en bovendien zelfstandig geweest. Toen ik dit huis kocht dacht ik het dus allemaal wel in mijn eentje te kunnen klaren. Ik kwam snel van een koude kermis thuis toen ik erachter kwam dat je voor bepaalde bestrating klussen toch echt wel wat hulp kunt gebruiken. Gelukkig ben ik erachter dat ik best wat ervaren klussers in mijn vriendenkring heb zitten, die niet te beroerd waren af en toe hun armen voor me uit de mouwen te steken. Geregeld kwamen er vrienden langs die me met klussen begonnen te helpen en het was altijd erg gezellig. Ik vind het ook wel leuk dat veel vrienden het idee hebben dat het huis ook een klein beetje van hen is omdat ze me hebben geholpen, het werd op een gegeven moment echt wel een collectief project – met als de beloning natuurlijk dat iedereen op elk moment bij me langs mag komen, de deur staat hier altijd voor iedereen open. Dit weekend ben ik druk bezig geweest met het leggen van de bestrating in de achtertuin, een plannetje waar ik al een tijdje tegenaan zat te hikken. Een vriendin van me kwam me helpen, zij heeft zelfs ooit nog in de bouw gewerkt en weet heus wel hoe ze bestrating moet leggen. De hele dag druk bezig geweest met de mooie tegels die ik had gevonden op het internet, sloten we de dag uiteindelijk moe maar voldaan af met een wijntje in de woonkamer, trots uitkijkend over resultaat van een dag zwoegen.