Top laminaat in Arnhem

Ben jij op zoek naar de beste leverancier van laminaat in Arnhem? Bezoek dan de experts eens in de showroom van Wereldlaminaat, sinds 2015 gevestigd op het industrieterrein van Arnhem. Hier vind je vele soorten laminaat, voor residentieel en commercieel gebruik. Er bestaat een heel universum aan laminaat soorten – er bestaat een specifiek laminaat voor elke smaak en voor elk type gebruik.

Laminaat in Arnhem voor elke smaak

Laminaat heeft als voordeel dat het te fabriceren is met elke gewenste afwerking. Er zijn bijvoorbeeld veel soorten laminaatvloeren die eruit zien als echt hardhout. Naast de kleur effecten wordt er ook gebruik gemaakt van textuur om een ​​rustiek of authentiek uiterlijk na te bootsen. Laminaat in Arnhem bestaat er in de volgende afwerkingen:

Satijn – geeft een subtiele maar glanzende afwerking aan de vloer. Het reflecteert wat licht, maar niet het is niet te overweldigend. 

Mat – is een van de meest populaire afwerkingen. Het geeft natuurlijke, hardhouten vloeren een duidelijke houtstructuur.

Handgeschraapt – wordt niet echt met de hand geschraapt. In plaats daarvan wordt het geperst om eruit te zien als een authentieke met de hand geschraapte houten vloer.

Natural Wood Finish – ziet eruit en voelt aan als natuurlijke houten vloeren. Deze afwerking is ook erg populair bij de moderne huiseigenaren die op zoek zijn naar authenticiteit.

Soft Scraped Finish – een subtiele, versleten afwerking. Het geeft een ingetogen gevoel aan de vloer.

Geoliede houtafwerking– is een traditionele stijl, die mateloos populair blijft. Het bootst natuurlijke, onbehandelde hardhouten vloeren na.

Hoogglans – biedt een glanzende en elegante uitstraling. Ideaal voor een luxe en minimalistisch interieur.

Oxidatie – een metallic afwerking met een kleine dosis glans.

Steen – repliceert het uiterlijk van leisteen of soms andere steensoorten.