Tijdens de winter de tuin in!

Young woman relaxing in jacuzzi spa in luxury hotel

Denk jij dat je alleen in de zomer kunt genieten van jouw tuin? Dan is niks minder waar! Want ook tijdens de koudere dagen zijn er genoeg opties om te profiteren van de tuin. De buitenlucht is enorm gezond en geeft je ook tijdens de winter een boost. Hoe je ook tijdens de winter kunt genieten van jouw tuin? 

Wintervaste planten

Je kunt bij diverse tuincentra planten halen die bestand zijn tegen de kou. Kijk bijvoorbeeld eens naar een buxus, bergthee of Engels gras. Via deze weg haal je toch nog de natuur naar jouw tuin en kun je genieten van het groene paradijsje. Informeer wel goed hoe je deze planten moet onderhouden, zodat je het hele jaar door kunt genieten van de planten. 

Een overkapping

Wil je toch nog lekker in de tuin kunnen zitten met familie en vrienden? Kijk dan naar een overkapping in Harderwijk! Er zijn ontzettend veel verschillende opties in overkappingen, waardoor je het zo knus kunt maken als je zelf wil. Monsol maakt dit onder andere voor je mogelijk! We raden hierbij ook aan om bijvoorbeeld een tuinkachel of vuurkorf te plaatsen, waardoor je heerlijk kunt genieten van de warmte.

Jacuzzi

Maak van je achtertuin een mini spa door een jacuzzi te plaatsen! Juist doordat het verschil van warmte groot is, is een jacuzzi in de wintermaanden perfect. Ook is dit goed voor je lichaam en geest. Jacuzzi’s zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor dit voor iedere tuin geschikt is. Zie jij jezelf al zitten in een heerlijk warm bad onder de sterrenhemel?