Snel je tuin weer mooi voor de zomer

Container huren

Het voorjaar komt eraan en het wordt tijd om de tuin weer te doen, alle oude planten en struiken eruit en weer mooie nieuwe bloemen en planten. Nu je goed naar de bestrating kijkt kan deze ook wel vervangen worden, al met al heb je erg veel afval wat er afgevoerd moet worden. Heen en weer rijden met de auto om alles af te voeren is niet te doen, dit weegt ook niet af tegen de kosten wat dit met zich meebrengt. Ga je een container huren dan ben je direct van alle problemen af, je kiest voor de gewenste maat en laat deze bij je thuis voor de deur zetten.

Bestel online een container

Wil je een container huren dan kun je dit eenvoudig op de website van borkbak.nl regelen, bestel je voor drie uur in de middag de container dan wordt deze de volgende werkdag bij je bezorgd. Normaal gesproken wordt de container voor een bepaalde tijd gebracht, maar moet deze eerder of later worden opgehaald dan is dit natuurlijk in overleg mogelijk. Let er goed op bij het laden van een container, dat je deze niet te hoog laadt. Je mag tot maximaal 30 cm over de rand je afval erin storten.

Container huren

Verschillende soorten afval

Bij borkbak.nl kun je een container huren voor verschillende soorten afval, of je nu de tuin gaat doen, een verbouwing of het dak moet vernieuwen van je woning. Weet je niet hoe je de verschillende stromen moet scheiden, of wil je informatie over de verschillende soorten stromen dan kun je ook terecht bij de klantenservice. Zij kunnen je precies vertellen hoe het werkt als je verschillende soorten afval hebt wat je af moet voeren. Ook voor de grootte van de container is het goed dit te informeren bij het bedrijf.