Seniorenhulp verleent goede zorg

Seniorenhulp

Wist jij dat Seniorenhulp geschikt is voor de ouderen onder ons? Dit bedrijf zorgt er met onwijs veel plezier voor dat het huis van de ouderen leeg geruimd wordt. Bovendien wordt de woning in een correcte staat opgeleverd. Het leuke hiervan is dat jij hier vrij weinig voor hoef te doen! Voor een paar weken terug kreeg mijn moeder te horen dat zij mocht verhuizen naar het verzorgingstehuis om de hoek. Hier zat zij al zolang op te wachten waardoor het voor haar nog leuker was! Echter ben ikzelf maar alleen en heb hierdoor niet de middelen om het huis leeg te ruimen in mijn eentje.

Seniorenhulp

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de website van Seniorenhulp. Hier merkte ik al meteen op dat zij gespecialiseerd zijn in het leeghalen van een woning.

Wij hebben Seniorenhulp ingeschakeld

Aangezien mijn moeder nog goed bij haar verstand is wilde zij meekijken met de manier waarop zij te werk gaan. Ondertussen hadden wij al wel akkoord gegeven op de factuur en was de datum gepland wanneer zij zouden komen. De dag dat wij hadden afgesproken was voor zowel mijn moeder en mijzelf erg spannend. De spullen werden ingepakt en de meubels die meegingen naar het tehuis werden in de vrachtwagen gezet. Alles is perfect en zeer netjes achtergelaten en daar zijn wij enorm tevreden over. Ook de juiste zorg naar mijn moeder toe hebben zij met onwijs veel respect uitgevoerd.