Screens Amsterdam bij Hubo

Bent u op zoek naar kwalitatieve screens? Dan bent u bij screens Amsterdam aan het juiste adres! Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens Amsterdam worden vaak geplaatst wanneer andere zonwering niet toepasbaar is of wanneer de bewoners vaak afwezig zijn. Naast de traditionele screens Amsterdam, zijn er ook ZIP-screens. Deze ZIP-screens onderscheiden zich van de normale screens doordat het screendoek zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders.

De traditionele screens Amsterdam zijn tegenwoordig bijna niet weg te denken bij een woning en daarom is er tegenwoordig ook een ruim aanbod aan zonwering. Door de grote windvastheid zijn screens Amsterdam uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. Daarnaast is maatwerk voor screens Amsterdam ook in grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen mogelijk.

Techniek van de screens Amsterdam

U kunt verschillende breedtes en hoogtes kiezen. Zo kunt u bij breedte kiezen uit een grote van 60 t/m 340 cm. Bij de hoogte kunt u kiezen uit een grote van 30 t/m 340 cm. Daarnaast kunt u ook uit vele verschillende kleuren kiezen. Ook de veel voorkomende kleuren zijn uiteraard beschikbaar.

Ook heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden voor de bediening. U kunt kiezen voor handmatige bediening, deze is er in diverse mogelijkheden. Ook een elektrische met schakelaar of handzender bediening is mogelijk. Afhankelijk van de breedte en/of hoogte moet voor een bakmaat 75, 85 of 95 gekozen worden.