Oprecht genieten van een waterbed kopen

aqua_logoOprecht genieten van een waterbed kopen

 

Eigenlijk wilde ik altijd al een waterbed kopen, het is er alleen nooit eerder van gekomen. Het is niet dat ik ze op dit moment nou nog zo duur vind, ze zijn voor mij zeker betaalbaar, het is meer dat ik me dit eerder in mijn leven nooit kon veroorloven. Toen ik student was en ook nog jaren nadat ik student-af was en nietige baantjes had, had ik echt geen geld voor dit soort uitgaven, was ik al blij als ik de maand doorkwam zonder rood te hoeven staan. Sinds mijn huidige, en geweldige, baan op mijn pad is gekomen, heb ik eindelijk geld om goede dingen voor mezelf te kunnen kopen, allereerst om überhaupt eens fatsoenlijk te kunnen wónen. Ik vond een prachtig huis waar ik een veel grotere slaapkamer dan eerst had en waar ik eindelijk ook nog eens de ruimte had en daarmee dus niet alleen het geld maar ook de mogelijkheden voor een waterbed kopen. Nu is het eindelijk zover, is ie een week geleden geleverd, en elke avond stap ik weer met groot plezier in mijn bed, ga ik speciaal vroeger slapen om maar gewoon lekker in dat bed te kunnen liggen. Nooit eerder heb ik zo lekker gelegen. Ik merkte dat dit weekend ook, toen ik op zaterdagochtend al op een redelijke tijd wakker werd maar ik speciaal nog even twee uurtjes bleef liggen met een ontbijtje op bed en de krant. Dit soort ochtenden is werkelijk waar geld waard!