Opgesloten in de kluis

Je zou haast denken dat het iets uit een film is maar toch gebeurde het dat een volwassen vent zich liet opsluiten in zijn eigen kluis. Een slotenmaker Den Haag moest ervan pas komen om de man te bevrijden uit de kluis.

Op een rustige dag liet de trotse eigenaar van een kluis het aan vrienden zien toen ze op het idee kwamen om te laten zien dat er zelfs een volwassen man erin paste. Heel leek ze grappig om dit op sociaal media te posten. Zo gezegd zo gedaan en de eigenaar ging de kluis in. Toen zijn vrienden aan het filmen waren en foto’s namen viel de zware deur van de kluis dicht. Het zat gelijk op slot en de vrienden wisten de combinatie niet. De eigenaar kon het hun ook de combinatie niet vertellen doordat er totaal geen geluid uit de kluis kwam.De vrienden belden meteen naar 112 en de brandweer werd op pad gestuurd. De brandweer kon alleen niks doen want boren of snijden in de kluis zou de man dodelijk kunnen verwonden. De brandweer schakelde meteen een slotenmaker Den Haag in. De slotenmaker ging meteen op pad en wist op tijd de kluis te openen. Het had heel verkeerd kunnen aflopen als de man nog een minuut of tien langer in de kluis had gezeten want de lucht raakte op en natuurlijk was de eigenaar flink in paniek.

Gekke stunts uithalen voor meer like en views is dus niet zo verstandig als dit verhaal liet zien. Natuurlijk moest de man de kosten van zowel de slotenmaker Den Haag als het uitrukken van de brandweer en ambulance betalen.