Heeft u interesse in een moderne vloer die lang mee gaat? Voor uw huis, kantoor, showroom of winkel bijvoorbeeld? Dan is een vloercoating wellicht een goede oplossing voor u. Een vloercoating is een dunne toplaag gemaakt van kunststof. Deze laag kan u over uw bestaande vloer laten leggen waardoor de vloer veel steviger wordt. Het biedt echter nog meer voordelen zoals u in dit artikel zult lezen.

Waarom een gietvloer?

Er zijn veel mensen die zich afvragen wat nou eigenlijk de grote voordelen zijn van zo een gegoten vloer. Dit is bijna niet op één pagina te beschrijven omdat een gietvloer veel meer voordelen heeft dan u in eerste instantie wellicht gedacht had. Het meest genoemd wordt de levensduur van de gegoten vloeren, die is tot wel tien keer zo lang dan een traditionele houten vloer. Als dat  nog niet genoeg voordeel is dan zult u ook blij verrast zijn over het onderhoud, dit vergt namelijk helemaal niet veel werkt, omdat de gietvloeren geheel naadloos zijn wordt er vrijwel geen vuil verzameld en is de vloer eenvoudig schoon te houden. We zien de woonbeton variant ook steeds vaker terug, door de warme uitstraling is deze perfect voor sfeervolle woonkamers.

Een vloercoating voor elke toepassing

De vloercoating biedt veel voordelen waardoor deze geschikt is voor vrijwel iedere toepassing. Deze vloeren bieden nog meer voordelen. De vloeren worden naadloos gelegd en zijn geschikt voor elk systeem. Daarnaast kan u de vloer bestellen in veel verschillende kleuren. Een vloercoating is net gemakkelijk in het onderhoud als de reguliere gietvloer.