NIEUW: houten trapleuningen bij RVSvakman.nl!

RVSVakman.nl is sinds 3 jaar uitgegroeid tot de nr. 1 in Nederland en België op het gebied van RVS trapleuningen en RVS balustrades online. Met een selectief samengesteld assortiment, scherpe prijzen, maatwerk producten en snelle levering is RVSvakman.nl volledig ingericht op het voldoen aan – en bij voorkeur het overtreffen van –  de hoge eisenstandaard van de huidige (online) consument. Naast RVS trapleuningen is hier nu een nieuwe dimensie aan toegevoegd. U bestelt nu namelijk ook een trapleuning van hout bij RVSvakman.nl; Altijd op maat voor u vervaardigd, tot 400 cm geleverd in 1 geheel, inclusief stijlvolle RVS leuningdragers en RVS einddoppen (en de benodigde schroeven en pluggen), zorgvuldig afgewerkt, goed verpakt en snel geleverd!

 

Houten leuningen die direct aansluiten op ons huidige RVS assortiment.

 

Wij hebben bewust gekozen voor een gericht assortiment houten trapleuningen die perfect passen bij onze prachtige selectie RVS leuningdragers en overige RVS accessoires. Zo is de diameter van onze houten trapleuningen 42,4 mm, precies gelijk aan de diameter van onze ronde RVS trapleuningen. Dit zorgt ervoor dat praktisch alle leuningdragers die geschikt zijn voor onze ronde RVS trapleuningen ook toegepast kunnen worden op de houten leuningen.

Binnen ons vaste aanbod aan houten leuingen inclusief leuningdragers hebben wij een selectie gemaakt van 5 leuningdragers uit ons totale assortiment leuningdragers. Heeft u een prachtige RVS leuningdrager gezien en zit nu net deze niet bij de selectie van 5 dragers? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij ook deze leuningdrager in combinatie met een houten trapleuning aan kunnen bieden! Wanneer u ons een mailtje stuurt, ontvangt u van ons snel een reactie waarbij we aangeven of de door u gewenste drager te combineren is met een houten trapleuning. Indien dit mogelijk is ontvangt u tevens meteen een gericht prijsvoorstel.

 

Dus ook een trapleuning van hout bestelt u vanaf nu eenvoudig online bij RVSvakman.nl!