Mini graafmachines versus grote graafmachines

Het is noodzakelijk om de contrasten tussen kleinere en standaard graafmachines te begrijpen. Kleine graafmachines bieden een paar voordelen in tegenstelling tot de ‘grotere’ graafmachines die zich beter aanpassen aan specifieke beroepen. ‘grote’ graafmachines zijn eveneens waardevolle machines. U moet uw beslissing nemen op basis van de huidige taak.

Kleine graafmachines zijn lichter en kleiner, wat betekent dat ze minder spoorstempels en schade aan de grond bieden. Het idee van kleinere dan normale graafmachines in tegenstelling tot grotere machines maakt ze een stuk eenvoudiger om mee te werken op bepaalde locaties. De enorme omvang van een standaard graafmachine kan bijvoorbeeld een parkeergarage verpesten. Een kleinere dan normale graafmachine kan effectief in een parkeergarage rondrijden. Een ander voordeel van de kleinere afmetingen van verkleinde machines is dat je ze zonder veel problemen tussen bestemmingen kunt vervoeren. U kunt uw graafmachine op de achterkant van een vrachtwagen of oplegger doen voor snelle uitwisseling tussen bestemmingen.

U kunt verwacht dat een verkleinde graafmachine een langere levensduur zou moeten hebben dan een grotere, alleen gezien het feit dat het werk dat hij doet minder uitzonderlijk is. Helaas is niets minder waar, alleen is het wel zo dat je gemakkelijker reparaties kan uitvoeren. Kleiner dan verwachte graafmachines hebben normale bassinafmetingen van ergens tussen de 12 en 24 inch. Waardoor je componenten zoals sprocket en rijwerk onderdelen gemakkelijker kan vervangen Een beetje graafmachine huren voor elke taakstelling is nuttiger dan een grotere machine kopen. Bij het leasen kunt u voor elke locatie verschillende machines kiezen, afhankelijk van wat u wil bereiken