Mijn ervaring met een Nieuwe CV Ketel kopen

Een nieuwe CV Ketel kopen lijkt een naar klusje, maar dit valt reuze mee. Bij Holland Warmte heb ik een offerte aangevraagd, en toen ik die ontvangen had heb ik gelijk gebeld om een afspraak te maken. Ik moest een nieuwe cv ketel kopen omdat mijn oude ketel niet meer mee kon, en het dus tijd was voor een goede, nieuwe vervanger. Ik heb geen minuut spijt gehad van mijn aankoop en ben ontzettend tevreden over de service en hulp die ik gekregen heb bij mijn aankoop.

holland warmte 2

Garantie

Holland Warmte biedt een garantie tot 13 jaar na installatie van de ketel. Bij elke ketel zit standaard twee jaar fabrieksgarantie, maar deze kan je verhogen tot 13 jaar. Dit is altijd handig, en ik kan dit dan ook ten zeerste aanraden. Ik heb er voor gekozen om dit ook te doen, je weet maar nooit! Garantie is altijd handig om achter de hand te hebben, en voor een scherpe prijs is dit natuurlijk nooit weg.

holland warmte 3

Servicecontract

Toen ik in gesprek was met een adviseur vertelde hij mij dat ze een aantal service contracten aanbieden. Dit is om de klant altijd te verzekeren van warmte. Niemand houdt er immers van om in de kou te zitten. Met deze reden heeft Holland Warmte een 24/7 service opgericht waar je wanneer je een service contract afsluit gebruik van kan maken. Holland Warmte is dan dus 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar om jouw cv ketel te repareren.