Meerdere palmbomen kopen

Waar kun je meerdere palmbomen kopen?

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het verbouwen van onze woning. Daarna  hopen wij alles in te kunnen richten zodat ook wij kunnen genieten van onze nieuwe woning. Wij hebben namelijk deze woning gekocht nadat wij hem per toeval tegen zijn gekomen. Na een dagje fietsen wilde ik even rusten op een bankje in de natuur. Hier zagen wij een soort van boerderij welke te koop stond. Uiteraard hebben wij een kijkje genomen om zoveel mogelijk te kunnen bekijken. De eigenaar van deze woning kwam naar buiten toe om te vragen of dat hij ons kon helpen. Als eerste had ik gezegd dat wij verliefd waren geworden op zijn woning en of dat wij even verder mochten kijken.

Rondleiding

Een zeer vriendelijke man heeft ons zijn woning laten zien. Nadat wij alles hadden gezien wilde wij niets liever dan deze woning kopen. Hierdoor zijn wij dan ook naar de bank gegaan om te zien wat de mogelijkheden waren om dit te kunnen kopen. Gelukkig hadden wij een lot uit de loterij! Wij konden de woning kopen!

Door direct actie te ondernemen hadden wij nog geen twee weken later de sleutel van deze woning al in het bezit. De verbouwing loopt ook onwijs vlot en nog eventjes en dan kunnen wij onze palmbomen kopen om onze woning geheel in te richten.