Mammoet Tafels, uw houtspecialist

Wij specialiseren ons voornamelijk in tafels en meubels van oude eiken planken. Deze planken hebben een rustieke en een natuurlijke uitstraling waardoor deze in ieder huis of bedrijf past. Als u geïnteresseerd bent, neem dan een kijkje bij Mammoet Tafels.

Mammoet Tafels

Tafels

De meeste klanten komen bij ons voor een tafel. Tafels zijn ook onze meest verkochte producten. Tegenwoordig is het heel populair om een houten eettafel te hebben of een houten tafeltje in de woonkamer. Vaak zie je ook houten stoelen of tafels in de tuin staan. Zelf heb ik ook een grote houten tafel in de tuin met houten stoelen eromheen. Ook  wil ik wel een houten loungeset. Lijkt me wel chill om te zitten met een paar kussens.

Is dit bedrijf aan te raden

Na mijn ervaring met dit bedrijf is het zeker een aan te raden bedrijf. Ik ben meerdere malen een samenwerking aangegaan met Mammoettafels. 1 keer voor een eettafel in de woonkamer en een keer voor houten stoelen voor buiten. De kwaliteit van het eiken hout was zeer hoog en de prijs viel erg mee. Nogmaals, dit bedrijf is zeker aan te raden.