Lightexpert.nl voor alle LED lampen

Deze online lampenwinkel verkoopt echt alles op het gebied van LED verlichting, voor zowel binnen als buiten en voor zowel de particulier als het bedrijfsleven. Met hun kennis en ervaring mogen zij zich scharen tot de specialisten op dit gebied.

Het enorme aanbod van Lightexpert.nl

Je kan hier alle LED verlichting kopen die je maar kan bedenken: LED TL, LED panelen, LED inbouwspots, LED lampen, Industriële lampen, LED bouwlampen, LED downlights, tuinverlichting, LED plafondlampen, LED strips en allerlei toebehoren zoals kabels en snoeren, dimmers en slimme verlichting en bewegingssensoren… Lightexpert verkoopt verschillende merken en categorieën in allerlei kleuren, vormen en maten.

Lightexpert geeft advies

Ga veilig en verantwoord aan de slag en vraag een advies aan van mensen met gedegen vakkennis. Lightexpert heeft zich tenslotte gespecialiseerd in LED verlichting. Je kan hier dus al je vragen stellen over LED en over verlichting in het algemeen, over veiligheid of handige gadgets of andere lichtzaken. Op verzoek stellen zij samen met jou een lichtplan op, zodat de kans van slagen veel groter wordt.

Neem contact met Lightexpert op of registreer je op hun website

Via het contactformulier op hun website, maar ook telefonisch of per e-mail kan je vragen stellen aan de klantenservice. Daarnaast kan je je registreren door een account aan te maken. Dit versimpelt en versnelt het bestellingsproces en zo kan je ook gemakkelijk je bestellingen volgen. Alle contactgegevens vind je hier.

De service van Lightexpert.nl

Naast de vele voordelig geprijsde artikelen van goede kwaliteit, is online (achteraf) betalen bij Lightexpert.nl eenvoudig en ook het retourneren van goederen is zonder problemen mogelijk binnen veertien dagen. De volgende dag is je bestelling veelal in huis en bij een bestelling boven de honderdvijftig euro ook nog eens geheel kosteloos. Geniet van het gemak van online shoppen bij www.lightexpert.nl.