Liefhebber van eiken panelen op maat

Mensen met veel gevoel voor stijl kiezen vaak voor eiken panelen op maat. Het is dit jaar helemaal in de mode om je vloer of wand te voorzien van panelen die gemaakt zijn van hout. In deze tekst lees je andere trends van het jaar 2022. Een trend wat betreft kleding is dat de skinny jeans nog meer uit het straatbeeld zal verschijnen. Veel winkels hangen vol met broeken met wijde pijpen of zelfs een wijde taille. Strakke tops zal je daarentegen wel meer in de winkels zien hangen. Veel van die tops zijn wat korter aan de onderkant, waardoor een gedeelte van je buik zichtbaar zal zijn. Is dat je te koud in de winter? Kies dan voor een lekker vest om over de top heen te dragen.

Andere trends van het jaar 2022

Een andere trend van het jaar 2022 heeft te maken met de fiets. Waar de oma- en opafiets het straatbeeld het afgelopen decennia domineerden, verdwijnen deze fietsen steeds vaker. In plaats van een oude fiets met een mandje op de voorkant ga je veel vaker de stoerdere fiets met dikkere banden zien. Deze fietsen hebben iets weg van een scooter en liggen daardoor ook veel veiliger op de weg. Ideaal dus als je vaak verre afstanden moet fietsen of altijd last krijgt van het zadel. Het enige nadeel aan de fiets is dat deze ook een hoger prijskaartje heeft dan de opafiets.

Trends die niet meer terugkomen

Op dit moment zijn de eiken panelen op maat, wijde broeken en stoere fietsen in de mode. Qua kleding lijken vooral trends uit de jaren nul terug te komen. Zo zag je al een paar beroemdheden op de rode loper met van die vierkante roze zonnebrillen en een zichtbare string. Ook de lage broek verschijnt steeds meer op de rode loper. Gelukkig zijn zoveel mensen fan van de hoge broek, dat de lage broek niet gauw terug zal komen.