Leuke ideeën voor een douchewand

douchewand

 Als je op korte termijn de badkamer gaat renoveren of gaat verbouwen, is de kans erg groot dat je maar al te graag een douchewand in de ruimte terug wilt laten komen. Dit is namelijk de perfecte vervanging van een traditionele cabine en zorgt altijd voor een ruimtelijk gevoel. Ook is de wand net even wat makkelijker te reinigen. Wat de leukste designs van dit moment zijn, lees je in dit artikel.

 Bespaar ruimte door te kiezen voor een wand met handoekkenrek

 De kans is erg groot dat je badkamer niet de meest grote ruimte van de woning is. Daarom maak je maar al te graag optimaal gebruik van iedere vierkante meter. Bespaar op een slimme manier ruimte door te kiezen voor een wand met handoekkenrek. Dit voorkomt dat je een losse standaard aan moet schaffen die je vervolgens elders in de ruimte neer moet zetten.

douchewand

 Kies voor een trendy wand met een zwart stalen frame

 Je droomt natuurlijk van een badkamer die voldoet aan de laatste trends van dit moment. Een stoer ontwerp is daarom zeker het overwegen waard. Wat denk je bijvoorbeeld van een trendy wand met een zwart stalen frame? Kies voor een rustig ontwerp met een subtiele zwarte omlijsting of maak de wand de eyecatcher van de ruimte door het staal prominenter terug te laten komen.

 Een basic wand zonder een frame voor een ruimtelijk gevoel

 Als je hart sneller gaat kloppen van een minimalistisch ontwerp, kun je kiezen voor een basic wand zonder een frame. Deze wand is meestal te bevestigen aan de muur met een paar steunen en zorgt vanaf het eerste moment voor een ruimtelijk gevoel. Wat voor soort design kies jij?