Lampen in mijn slaapkamer

 

Ik ben net verhuisd en heb weliswaar heel veel aandacht aan mijn huiskamer besteed maar heb bijvoorbeeld mijn slaapkamer een beetje verwaarloosd – meer in de zin dat ik nog geen tijd heb gezien er echt naar om te kijken. Dat is niet erg natuurlijk, tot nu toe heb ik er bijvoorbeeld prima geslapen, want mijn favoriete bed is natuurlijk wel mee verhuisd. Maar uiteindelijk wil je zelf toch het liefste dat alles gewoon mooi voor elkaar is in je huis, dat ook die slaapkamer het plaatje is geworden dat je voor ogen had ermee. Hoewel ik mijn bed dus wel op orde had, zag de rest er echt nog niet uit. Ik denk dat een groot deel daarvan ook te maken had met de verlichting, want ik had er nog geen enkele lampen staan. Zo kwam het dat ik altijd het grote licht aan moest doen als ik de kamer binnen kwam en dat was natuurlijk niet bepaald sfeerverhogend, dat kun je wel nagaan natuurlijk. Dus mijn eerste missie was maar eens op zoek te gaan naar mooie lampen voor in de slaapkamer. Voor mij is het heel belangrijk dat ergens een goede sfeer hangt en die bereik je nou eenmaal het beste met een set goede lampen. Bovendien, ik hou er erg van ‘s avonds voor het slapengaan nog even een boek te lezen tot mijn ogen Lampenvanzelf dichtvallen. Met het grote licht aan is dat natuurlijk verre van prettig maar met fijne lampen naast mijn bed is het echt aangenaam. Ik heb de geschikte lampen gevonden op de website van Led Lamp, echt een prima startpunt voor als je op zoek bent naar nieuwe vormen van verlichting. Want niet alleen kun je er mooie en verder praktische spullen kopen, ook vind je er talloze manieren van inspiratie voor je eigen lichtplan!

http://www.ledlamp.nl/