Klik hier voor interessante informatie over led strips

Klik hier voor interessante informatie over led strips

LEDstrip XL

Klik hier als je op zoek bent naar tal van informatie met betrekking tot led verlichting en, specifieker, led strips. Met led strips kun je vele verrassende dingen doen, te weten accenten leggen op verschillende ruimten, zoals een streep licht onder een bar. Je creëert er een speciaal effect mee en het geeft de gehele ruimte direct een bijzonder tintje. Het handige van de led strips is dat je ze niet hoeft te installeren of iets dergelijks, je hoeft geen lampjes in te draaien. Het is daarentegen enorm gemakkelijk want je plakt de streep met de strips direct op het bedoelde oppervlak. De bedoeling is de rij af te wikkelen op het oppervlak en dan het uiteinde te steken in de voeding, dat is eigenlijk het enige dat er dient te gebeuren. In sommige gevallen overigens, kun je er ook nog een dimmer aan toevoegen, maar ook dit hoeft geen voeten in aarde te hebben – als het zelfs een leek als ik is gelukt moet het voor anderen ook heel goed te doen zijn! Enfin, ik ben er dus zelf mee aan de slag gegaan en kan wel zeggen erg tevreden te zijn over het effect, dit was precies zoals ik het beoogd had. Ik heb de strips onder aan de wanden van de keuken geplaatst, wat het een echt bijzonder effect geeft als de rest van het licht gedimd is en ik de led verlichting aan doe, in feite zelfs een beetje alsof je in een hippe club staat. Het heeft precies het effect gekregen zoals ik dat gehoopt had en gelijk heeft mijn woonkamer ermee een transformatie ondergaan. De keuken doet nu ook mee in het geheel, zelfs als het avond is en ik slechts enkele lichtjes aan heb in huis. Ik vond de keuken altijd zo’n donker blok maar dat is nu zeker niet meer het geval.