Jaren 30 huis laten bouwen: nieuwbouw met jaren 30 charme!

Jaren 30 woning bouwen
Voor velen is de aantrekkingskracht van een jaren 30 huis onweerstaanbaar. De charmante en suite deuren, glas-in-loodramen en de algehele esthetiek spreken tot de verbeelding. Echter, jaren 30 huizen hebben vaak een aanzienlijk nadeel: ze zijn slecht geïsoleerd, wat kan leiden tot hogere energiekosten. Deze extra kosten komen bovenop de toch al forse prijs van een typisch jaren 30 huis. Een betere optie is het laten bouwen van een nieuw huis in jaren 30 stijl, wat je zowel de gewenste uitstraling als de voordelen van een moderne, goed geïsoleerde woning biedt.

Voordelen van een “nieuw” jaren 30 huis laten bouwen

Een nieuwbouwwoning laten bouwen in jaren 30 stijl biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom dit een aantrekkelijke optie is:
  1. Moderne isolatie: bij het bouwen van een nieuw jaren 30 huis kun je profiteren van geavanceerde isolatietechnologieën. Dit resulteert in een energiezuinige woning met lagere verwarmings- en koelingskosten.
  2. Aanpassingsvermogen: je hebt de vrijheid om het ontwerp aan te passen aan jouw specifieke behoeften en smaak, terwijl je nog steeds die kenmerkende jaren 30 stijl behoudt.
  3. Woninggaranties: nieuwe woningen worden vaak geleverd met bouwgaranties, waardoor je gemoedsrust hebt met betrekking tot de kwaliteit van de constructie.
  4. Klaar voor de toekomst: een nieuwbouw huis in jaren 30 stijl is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals efficiënte verwarmingssystemen, elektra en sanitair, en voldoet aan de huidige bouwvoorschriften.
  5. Onderhoudsarm: nieuwe woningen vereisen doorgaans minder onderhoud dan oudere, gerenoveerde huizen waarbij steeds het volgende deel toe is aan renovatie.
Het laten bouwen van een nieuwbouw jaren 30 huis stelt je in staat om het beste van twee werelden te ervaren: de prachtige uitstraling van een traditioneel jaren 30 huis en het comfort van een goed geïsoleerde, moderne woning. Hierdoor kun je optimaal genieten van je droomhuis zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten of uitgebreide renovaties. Bij een jaren 30 huis hoort natuurlijk een houten vloer. Lees hier: Alles wat je moet weten over eiken vloeren