Interieur inspiratie van The Stylebox

The Stylebox

Mijn eigen woning

Een tijdje geleden ben ik verhuisd, en nu ik mijn eigen kamers weer helemaal opnieuw mocht decoreren en inrichten had ik wat inspiratie nodig. Natuurlijk ging ik meteen online zoeken en toen kwam ik uit bij The Stylebox. Wat een leuke website is dat! Op het gebied van interieur hebben ze er alles dat je zoekt aan inspiratie. In verschillende stijlen en met superveel ideeën kom je er altijd wel uit wat je met je huis of appartement moet. Zelfs als je alleen je slaapkamer een nieuwe look wilt geven weet The Stylebox precies wat je nodig hebt. Met de mooiste afbeeldingen en de beste ideeën ben je zo uren zoet op deze website.The Stylebox

Boeken inspiratie

Omdat ik zelf erg graag lees, was ik opzoek naar manieren om boeken in mijn interieur terug te laten komen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen gewoon een mooie boekenplank op te hangen, maar het kan nog veel interessanter! Bijvoorbeeld door boeken en of tijdschriften als een soort bijzettafel te gebruiken. Wat me ook erg aantrok was het ophangen van boeken aan de muur. Ik heb daarom nu mijn meest favoriete boeken elk een eigen plankje gegeven en deze allemaal in een cirkel vorm aan de muur gehangen.

Het is nu echt een eyecatcher in mijn huis en iedereen is er enthousiast over! Binnenkort ga ik mijn badkamer aanpakken en dan ga ik nog eens kijken wat The Stylebox allemaal voor mooie ideeën heeft.

De afbeeldingen in dit artikel komen van Pinterest.