Ikzelf ben maar al te graag bezig met het veranderen van het interieur. Door mee te gaan met de nieuwste trends hou ik mijn woning ook erg leuk! Heerlijk om met enige regelmaat nieuwe decoratie te kopen voor mijn woning, ook deze keer wilde ik het weer aanpassen. Ik was al een aantal dagen druk bezig met het aanpassen van mijn gordijnen en luxaflex, ikzelf wilde namelijk iets anders voor de ramen hebben al moet ik wel zeggen dat ik niet al teveel geld ervoor wilde uitgeven.raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons (1)

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Windowdeco waar ik glasfolie gevonden heb. Nooit geweten dat ik folie voor de ramen leuk ga vinden maar bij het bekijken van het assortiment werd ik spontaan enthousiast!raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1

Gemakkelijk te bestellen.

Normaliter ben ik niet iemand die op het internet iets besteld maar deze keer wilde ik het niet anders. Ik was spontaan enthousiast geworden over de glasfolie wat ik bij hun gevonden had, in de winkel kon ik maar niet slagen. Ik heb er dan ook voor gekozen om direct folie voor de ramen bij hun te bestellen om zo mijn ramen gedeeltelijk te bedekken! Ik kan ook echt niet wachten tot het bezorgd wordt, ja bezorgen doen ze ook al! Je hoeft er geeneens meer de deur voor uit!windowdeco-4001