Ik wil mijn huis kleurrijk inrichten, maar hoe?

Als een vrouw die van kleuren en kunst houd, vind ik het belangrijk om mijn huis in te richten met abstracte en felle kleuren. Ik probeer mijn huis zodanig in te richten, dat het vervolgens meer leven krijgt en dat vind ik ontzettend belangrijk. Ik ben zeker niet de enige die van felle kleuren houdt en daarom wil ik mijn ervaring delen met verschillende producten die zeker meedragen aan de sfeer en kleur binnenshuis.

Los van het feit dat ik van kleurrijke meubels binnenshuis hou, houd ik ook kleurrijke meubels die ik kan gebruiken voor de tuin en op vakantie. Het ziet er cooler uit, bied meer transparantie en creëert open- en ruimtelijkheid. Ik zal enkele kleurrijke meubels en bekleding delen.

Gecoat tafellinnen

Tijdens een gezellig diner is het belangrijk om te tafel goed te dekken. Hier helpt een gecoat tafellinnen bij. Los van het feit dat de gecoat tafellinnen in verschillende mooie verkrijgbaar zijn, is een gecoat tafellinnen ook effectief, want het is afneembaar.

Het verschil tussen een gecoat tafellinnen en een normale tafellinnen is dat de gecoat tafellinnen gewassen kan worden. Na elke diner kan de gecoat tafellinnen door de wasmachine heen. Zo heb je een mooie felle tafelkleed die mee zal helpen met de sfeer tijdens het diner en hoef je je geen zorgen te maken om een vies tafelkleed. De gecoat tafellinnen zijn meestal aan één kant afneembaar. Daarom kunnen ze na het wassen gladgestreken worden.

Verlichting

Verlichting binnenshuis is ook enorm belangrijk in mijn ogen. Verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies daarom de kleuren die jij het leukst vind en richt je huis vervolgens in met verlichting die bij jou past.

Tuinstoelen

Zomers maak ik bijna elke dag gebruik van de tuin. Ik maak gebruik van tuinstoelen die ik in verschillende kleuren aangeschaft heb. Voor de tuin maak ik voornamelijk gebruik van de kleur groen, omdat dit mooi bij de bloemen en het gras past.

Ik maak gebruik van de zogeheten regisseursstoelen. Dit zijn houten stoelen die opgeklapt kunnen worden en zijn voorzien van mooie felle kleuren. Los van dat de stoelen mooi in de tuin passen, is de regisseursstoel ook handig voor op vakantie. Omdat de stoelen opklapbaar en licht zijn, kunnen de stoelen makkelijk meegenomen worden in de auto. Ga je dus naar het strand of heb je een mooi zwembad waar je gebruik van maakt? Dan is een regisseursstoel ideaal. Is je bekleding toe aan vervanging, is het makkelijk om de bekleding te verwijderen en nieuwe bekleding te gebruiken.