Ik gaf als advies, bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl

Ik gaf als advies, bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl

Iedereen heeft wel eens een verbouwing of verhuizing. Wij zijn inmiddels net klaar met ons huis en onze schuur. Nu zijn wij geen fan om onze spullen uit te lenen. Het komt wel eens voor natuurlijk maar wij hebben goed gereedschap en willen niet misgrijpen of er van balen als het stuk gaat. Daarom houden wij dit liever zelf. Nu zat ik laatst op een verjaardag en nu gaat de oudste dochter van een vriend samen wonen. Er moet een hoop geklust wonen. En ik wil uiteraard komen helpen. En kreeg ook al de vraag of ik een aantal gereedschap spullen boor-schroefmachinesmee wil nemen. Ik vertelde dat hij zelf moet zorgen voor de spullen en dat ik hem kom helpen. Ik kreeg een hele opsomming van gereedschap wat nog nodig was. Waarop ik hem het advies gaf; bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl Daar vind je gegarandeerd wat je allemaal nodig hebt. Gelukkig dat was er uit. Nu maar hopen dat hij dit gaat doen. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem waar in stond. Ik bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl en ze hebben daar werkelijk van alles. Haha wat een opluchting hij heeft dus toch naar mijn advies, bekijk het aanbod op www.toolsvoordelig.nl, geluisterd. En nu kunnen wij lekker aan de slag gaan zodra de spullen binnen zijn en de sleutel overdracht is geweest van zijn dochter en haar vriend. Zo ontstaan er geen misverstanden over het gebruik en uitlenen van gereedschap.