Hout bestellen via de webshop van PontMeyer

Hout bestellen via de webshop van PontMeyer

Referenties-Klanten-Pontmeyer
Mocht je nog een plek nodig hebben om hout te bestellen, kijk dan eens naar de website van PontMeyer. Ik heb deze zaak onlangs pas voor het eerst ontdekt, nadat ik altijd naar de standaard winkels ging voor mijn bouwmaterialen. Ik woonde altijd dichtbij zodat ik het makkelijk mee kon nemen, maar sinds ik verhuisd ben is dat een stuk lastiger. Ik heb bewust geen auto want alles is voor mij binnen bereik, mijn werk is bijvoorbeeld gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het is bovendien ook beter voor het milieu, vele malen beter. Enfin, zonder auto maar met fiets bereik je natuurlijk niks als je grote partijen hout naar je huis wilt halen. Ik zag mezelf echt al fietsen, plank per plank en dan nog rommelen met het hout en ongelukken veroorzaken. Ik besloot maar een alternatief te zoeken en wendde met tot het internet. Natuurlijk was het internet weer een bron van oplossingen en vindingrijkheid. Er is niks handiger natuurlijk dan je spullen online uit te zoeken en ze ook nog eens voor je huis afgeleverd te krijgen – bovendien gebeurde dat ook nog eens heel snel. Ik kreeg ze binnen no time thuis geleverd en ben bovendien erg tevreden over de kwaliteit van de spullen. Ik ben er direct dit weekend mee bezig gegaan, kon gelijk de klussen ondernemen die ik wilde en dat was natuurlijk wel ideaal! Ik had namelijk het plan opgevat om een vlonder te bouwen in de achtertuin en daar heb ik het hele weekend lekker aan geklust. Op de zondagavond raakte het af en heb ik er op kunnen zitten, het bleek perfect te zijn geworden! Mocht je zelf dus ook kwalitatief hout willen hebben, dan is PontMeyer echt de plek om je artikelen te bestellen.