Hoe bouw ik mijn eigen schuur?

We zitten nu vaak thuis en hebben wat meer tijd voor een hobby projectje. Heb jij een grote tuin en heb je nog plek over? Overweeg het dan eens om een schuur te hebben in de tuin. Een schuur is het beste wat ik heb gemaakt dit jaar. De schuur is als het ware een extra opslag voor jouw spulletjes. Je kan er alles in kwijt. Je fietsen, tuinspullen en bijvoorbeeld al je gereedschap. Het bouwen van een schuur is een groot project maar als je deze stappen gaat volgen is het zeker niet heel lastig! 

Voorbereidingen 

Het belangrijkste wat je moet doen is alles op papier zetten. Je moet van te voren weten wat je gaat maken. Ik zou beginnen om te beginnen met een simpele bouwtekening. Denk aan de juiste formaten etc. op basis hiervan kan je een materialen lijst samenstellen. Met een lijstje van spullen kan je naar de bouwmarkt gaan en alle spullen kopen. Zo weet je zeker dat je niks gaat vergeten. 

Materialen 

De materialen zijn heel belangrijk voor het bouwen van je schuur. Het is eigenlijk wel de basis. Bij de bouwmarkt kan je alles vinden wat je nodig hebt. Spullen zoals Sikkens Alphacryl Plafond verf, hout en deuren. Kom je er niet uit wat je nodig hebt? Dan kan je het altijd vragen aan het personeel in de bouwmarkt.  

Het bouwen 

Nu alle voorbereidingen gedaan zijn is het tijd om te beginnen met het bouwen van je schuur. Het is handig om een vriend te vragen om te helpen. Je zult merken dat dit heel handig is en de tijd gaat dan ook sneller. Als alles staat dan is het tijd voor een likje verf natuurlijk. De Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is zeker een aanrader voor verf. Het heeft een glad resultaat met een hoge dekkracht.