Het voordeel van gebruikte stellingen

Waarom veel geld uitgeven aan nieuwe stellingen terwijl Gebruikte stellingen kwalitatief net zo goed zijn? Veel gebruikte stellingen voldoen namelijk nog prima aan de veiligheidseisen. U kunt er dus nog jaren plezier van hebben, zonder dat u er veel geld aan kwijt bent. Gebruikte stellingen zijn namelijk aanzienlijk goedkoper.

Soorten gebruikte stellingen

Hoewel u zeker bent van een goede kwaliteit, zijn er gebruikte stellingen in veel verschillende uitvoeringen. Het is dus zaak te bekijken wat het best bij uw doeleinden past. Gebruikte stellingen vindt u in de meest uiteenlopende soorten en maten. Het is maar net wat u van plan bent erop te bewaren. Zo kunt u gemakkelijk zelf de afmetingen van de stelling bepalen, aan de hand van uw producten. Wij lopen even met u door de soorten gebruikte stellingen heen. Bent u op zoek naar palletstellingen, legbordstellingen of zoekt u het meer in de grootvakstellingen of bandenstellingen? Het verschil tussen de soorten stellingen zit hem vooral in wat u wilt bewaren en de manier waarop u dit wilt doen. Zo worden bij palletstellingen de vaak minder zware producten op stellingen geplaatst, terwijl een legbordstelling in de meeste magazijnen gebruikt wordt. Deze heeft meer draagkracht dan de palletstellingen. Qua grootte zitten grootvakstellingen net tussen de hiervoor genoemde stellingen in.

Passend advies over gebruikte stellingen

Ondanks dat u nu weet wat de verschillende opties voor uw gebruikte stellingen zijn, kunnen wij ons voorstellen dat u graag meer informatie zou willen ontvangen over de mogelijkheden. Stellingstunt is een partij die al jaren bezig is met het opkopen en verkopen van stellingen. De gecertificeerde vakmensen weten precies waaraan een kwalitatief goede stelling moet voldoen en hoe hij het best kan worden opgebouwd. U weet zeker dat u de gebruikte stelling op een zo veilig mogelijke manier gebruikt. Tevens kunnen zij u goed adviseren over de opties die u hebt in uw magazijn. U neemt gemakkelijk contact op met de medewerkers van Stellingstunt, bijvoorbeeld via mail of per telefoon. Zij staan u graag te woord met antwoord op uw vragen en aanvullende informatie.