Gevrijwaard van de muggen door het gebruik van insectenhorren

Gevrijwaard van de muggen door het gebruik van insectenhorren

Muggen moeten altijd mij hebben, altijd! Dat begon al toen ik nog jonger was zelfs, want als klein kindje zat ik al geregeld onder de builen die muggen op mij hadden achtergelaten. Het is iets genetisch hoor, want mijn vader heeft precies hetzelfde, die is ook altijd het slachtoffer van deze beestjes. Mijn moeder en zus hebben er echter dan weer geen last van, fortuinlijk voor hen, maar anders hadden we de schade voor onszelf tijdens gezamenlijke vakanties bijvoorbeeld nog wat kunnen besparen. Ik ben er inmiddels wel aan gewend dat als ik me niet goed insmeer met anti-muggenspul ze mij aanvallen, ook mét voorzorgsmaatregelen nog overigens, ze vinden me altijd wel. 47973ef5ab35a3b5498f0578b44f9ca6_blocout_smallMijn huis echter, waar ik ongeveer een jaartje geleden naartoe ben verhuisd blijkt echter bepaald niet muggen-proof te zijn. Door alle ramen weten ze zich er doorheen te dringen bijvoorbeeld. Bovendien heb ik geen zin in de zomer de deuren de hele tijd dicht te houden aangezien ik dan ook wel gewoon lekker wil luchten en daartoe was ik nu helaas wel genoodzaakt. Dat wil zeggen, totdat ik enkele zeer goede insectenhorren aanschafte. Ik vond het tijd worden nu eens lekker alles open te kunnen zetten in de avond en gewoon door te kunnen luchten, zeker als het in de lente en zomer zo ‘s avonds net een beetje begint af te koelen. Met de lichten aan kon dat tot voordat ik de insectenhorren had gewoon niet, maar nu tenminste wel. Ik kijk dus al zeker weer uit naar de volgende zomer, omdat ik binnen lekker niet hoef te smeren en wel gewoon van de lekkere frisse lucht kan genieten, dat maakt dat het voor mij ook goed te doen is!