Extra gezelligheid met lampen

Extra gezelligheid met lampen

Ik ben een tijdje geleden verhuisd, en eindelijk kwam ik er eens aan toe de inrichting helemaal af te maken. Telkens leefde ik half in en half uit dozen, aangezien ik er gewoonweg niet aan toe was gekomen bepaalde dingen neer te zetten. Mijn boekenkast was inmiddels nog maar halverwege gevuld, dat was een klusje waarbij ik niet zo goed wist waar ik alle boeken nou had gelaten – omdat ik al mijn boeken eigenlijk over alle dozen verspreid had om het gewicht te verdelen. Lampen Ledlamp.nlhingen er nog niet aan het plafond want ik was er niet aan toegekomen die op te hangen, ik heb tijdenlang enkel een peertje aan mijn plafond gebungeld gehad. Van het weekend had ik eindelijk enkele momentjes vrij om bijvoorbeeld die lampen eindelijk eens op te hangen. Ik heb het verhuizen net nog even een stukje leuker weten te maken door ook nog wat extra lampen te bestellen op het internet, lekker digitaal winkelen naar nieuwe spullen – maar ik heb een goed excuus want dit nieuwe huis kan best nog wat extra gezelligheid gebruiken, en dus kon ik het voor mezelf verantwoorden.