Elektrabuis online bestellen

Onmisbaar bij het aanleggen van elektrische bekabeling in huis: de elektrabuis. Als je het mij vraagt tenminste. De elektrabuis verzamelt alle draden, in de vorm van VD draad, die van en naar stopcontacten en de elektrakast lopen en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Als installateur wil ik elektrabuis en VD draad altijd op voorraad hebben. Je weet immers nooit of je meer nodig hebt als je eenmaal bent begonnen aan een klus. Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige elektrabuis? Bestel deze en andere materialen voor het aanleggen van bekabeling dan gewoon bij Bouwmaat. Bouwmaat levert topkwaliteit bouwmaterialen, dus vind ik hier alles wat ik nodig heb voor mijn werk als zzp’er. Alle elektrabuizen en andere onderdelen zijn voorzien van het KEMA-keurmerk. Ook daarom kies ik voor Bouwmaat. Want, bij de aanleg van elektra wil je er zeker van zijn dat het eindresultaat werkt en veilig is. Daar kun je dus op vertrouwen.  

Keuzemogelijkheden elektrabuis

Crèmekleurige of grijze elektrabuis, flexibel, glad of op rol, elk soort elektrabuis is leverbaar. Ik kies bij het bestellen gewoon de gewenste soort, lengte en kleur. Daarnaast levert Bouwmaat ook hulpstukken elektrabuis, zoals een PVC sok of stukken voor bochten. Hiermee leg ik elektrabuis met VD draad veilig aan en kan ik alle kanten op, ook bij lastige hoeken of onbereikbare delen in een woning. Flexibele elektrabuis is zelfs leverbaar in 20 meter op rol, andere hulpstukken zijn verkrijgbaar in zakken van 3, 5 of 20 stuks. Zo bestel ik eenvoudig alle materalen die ik nodig heb voor het aanleggen van VD draad in een of meerdere elektrabuizen. Op zoek naar een goede deal? De meeste buizen zijn nog voordeliger als je in een oplage van 20 stuks of meer bestelt. Ik maak daarom regelmatig gebruik van de korting. Die wordt automatisch verrekend met de stuksprijs. Omdat je als installateur altijd wel VD draad en elektrabuis nodig hebt, is het slim om eens in de zoveel tijd groot in te slaan.

VD draad inkopen

Vergeet ook niet voldoende VD draad in te kopen, zodat je voldoende draad en elektrabuis bij je hebt. Natuurlijk vind je bij Bouwmaat alle soorten VD draad: groen, geel, bruin en blauw. Deze worden standaard geleverd in sets van 20 meter. Ik heb dus altijd even veel bedrading in alle kleursoorten bij me. Daarnaast kun je bij Bouwmaat terecht voor een handige assortidoos om je draden in te bewaren, en een draadstriptang voor het afknippen van je VD draad. Die kan ik alleen maar aanraden als je je bedrading goed wilt opbergen. Installatiedraad is al verkrijgbaar vanaf €37,88 excl. btw. Bouwmaat levert alle installatiematerialen tegen aantrekkelijke prijzen. Ideaal voor zelfstandige installateurs zoals ik, die voordelig en eenvoudig hun nieuwe voorraad willen inkopen. 

Advies nodig?

Medewerkers van Bouwmaat kunnen je goed adviseren over alle materialen die Bouwmaat levert. Dat geldt ook voor de installatiematerialen, zoals elektrabuis en VD draad. Bestel je je elektrabuis, VD draad en andere materialen vandaag nog? Dan wordt je bestelling binnen twee tot drie dagen geleverd.