Eindelijk een sinaasappelpers kopen

Eindelijk een sinaasappelpers kopen

 

Altijd al wilde ik mijn eigen lunchroom en nu het eindelijk zover is ben ik over the moon van geluk. Ik ben nu slechts een maand open maar iedereen hier uit de stad is er al naartoe gestormd, ze omarmen hier nieuwe initiatieven altijd met veel enthousiasme. Ik heb kennelijk ook echt iets  kunnen bieden wat er nog niet was, maar wel echt behoefte Cilio-citruspers-hefboompers-sinaasappelsap-blauw-aan was kennelijk – tenminste, zo verneem ik dat van alle kanten, dat is wat iedereen maar tegen me blijft zeggen. Ik vind het fijn dat ze dan ook de mindere kanten op de koop toe nemen, en gelukkig worden alle ‘beginnersfoutjes’ me vergeven. Zo was ik in de afgelopen maand nog niet aan een sinaasappelpers kopen toegekomen. Op zich niet eens zo’n ramp, ware het niet dat ik het al wel op de kaart had laten drukken.. Mensen die om een sapje vroegen kwamen dus bedrogen uit, aangezien ik het ze niet vers voor kon zetten. Vandaag echter, stuurde ik een van mijn personeelsleden erop uit om een sinaasappelpers kopen en helemaal verrukt kwam die in de middag bij me terug met de gloednieuwe pers bij zich. Toen zijn we gelijk aan de slag gegaan en hebben we direct enkele kannen vast geperst en alle aanwezigen getrakteerd op een lekker glaasje verse jus en grapefruitsap! Het leuke is dat je allerlei combinaties kan maken met citroen erbij bijvoorbeeld, het is echt een heel fijne pers die ook nog eens heel gemakkelijk in het gebruik is!