Eindelijk een oplossing

Mijn ouders hebben al een langere tijd moeite met in bed komen en weer uit bed te komen in de ochtend. Ook het zelf opmaken van het bed begint steeds lastiger te worden. We hebben al een tijdje gezocht voor een goede oplossing alleen konden niks concreets vinden. Nou heb ik laatste DE oplossing gevonden en mijn ouders hebben het nu voor een maand en het werkt perfect. De oplossing is een hoog laag bed.

Wat is een hoog laag bed?

Weinig mensen weten wat een hoog laag bed is en dat kan ik wel begrijpen. Een hoog laag bed is een heel fijn bed wat je kan verstellen met een afstandsbediening. Het zit ook al in de naam, het bed kan om hoog en omlaag. Je kan beide delen van het tweepersoonsbed los van elkaar omhoog en omlaag doen waardoor de ander niet wakker hoeft te worden van het bewegende bed. Ook is een hoog laag bed makkelijk verplaatsbaar doordat het op wieltjes rolt.

Hoe helpt dit?

Een hoog laag bed helpt ouderen mensen makkelijk uit bed te komen doordat het bed wat lager kan om de ouderen zo makkelijk mogelijk het bed uit te helpen. Ook kan je het bed verstellen waardoor het makkelijker wordt om het bed zelf op te maken. Met dit bed zullen ouderen een stuk zelfstandiger blijven en zal het veel tijd en moeite kosten als er constant hulp nodig zal zijn. Door dit bed kunnen ouderen ook langer thuis blijven wonen wat voor de ouderen zelf een grote opluchting is. Mijn ouders gebruiken het nu voor langer dan een maand en ze vinden het geweldig. Ik vind het ook geweldig aangezien het mij een paar uur in de week scheelt want nu hoef ik niet elke dag naar ze toe om mee te helpen met het bed op te maken of ze helpen uit het bed te komen. Dit is dan ook waarom ik dit bed iedereen aanraadt waarbij het wat lastiger word uit bed te komen.