Eenvoudig je zonnescherm bedienen

Zonnescherm elektrisch

De meeste mensen weten het nog wel van vroeger, een zonnescherm die je met de hand omhoog en omlaag kon doen was al pure luxe. Tegenwoordig is een zonnescherm elektrisch allang niet weggelegd voor de mensen met een brede beurs. Sterker nog het is normaal geworden, de techniek staat niet stil. Vandaag de dag is het mogelijk om je scherm ook met een app op de smartphone te bedienen, waar je ook bent je hebt altijd maximale controle erover als het weer ineens omslaat. je kunt dus met een gerust hart het scherm omhoog of omlaag laten als je van huis gaat.

Zonnescherm elektrisch

Sensoren voor het ultieme gebruiksgemak

Een op afstand bestuurbaar zonnescherm via een app op je smartphone is al zeer gebruiksvriendelijk. Maar wil je echt het neusje van de zalm op het gebied van zonnescherm elektrisch dan zijn dat de schermen met sensoren. De klimaatsensoren herkennen regen en zon, bij regen gaat het scherm automatisch omhoog en bij zon omlaag. Je hoeft werkelijk niets meer te doen, niks op afstand bedienen. Al ben je weken op vakantie, tevens draagt het mee aan de veiligheid als je scherm bij zon gewoon omlaag is.

Zonnescherm elektrisch

Doseer de zon met buitenjaloezieën

De meeste oplossingen om de zon weg te houden uit een kantoor of kamer zorgen ervoor dat er echt totaal geen zon meer binnenkomt. We kunnen ons voorstellen bij Sunmaster dat er nog een middenweg zit tussen zon en een zonnescherm elektrisch. Door het gebruik van buitenjaloezieën regel je zelf hoeveel zon er in je kantoor of kamer komt. Soms is het wel motiverend als er toch wat daglicht met een klein beetje zon tijdens je werk naar binnen komt. Daglicht werkt goed op je gestel en ieder mens heeft het nodig om goed te kunnen functioneren. Je kunt gewoon blijven werken en toch komt er daglicht en zon naar binnen zonder dat het hinderlijk is.