De top 3 systeemwanden voor jouw kantoor!

Er zijn oneindig veel mogelijkheden in de wereld van de systeemwanden. Dat is zo leuk aan het werken met dit product. Systeemwanden zijn niet alleen uitermate geschikt om verschillende ruimtes te creëren, ze zijn ook makkelijk en snel te (her)plaatsen. Zo is het mogelijk om je continu aan te passen aan de behoefte van de verschillende werknemers. Wat is nu eigenlijk de top 3 onder de systeemwanden? We zetten ze hieronder voor je op een rij.  

1. Glazen wanden

De glazen wanden zijn al jaren een trend op kantoren! Ze worden ook wel volglazen systeemwanden genoemd omdat het een aaneengesloten beglaasde wand is. Deze wanden zijn te verkrijgen in dubbel of enkel glas. Bij Wemes Projecten hebben we een glazen systeemwand van het merk NOVALINE. Het bijzondere aan dit merk is dat je geen rubbers ziet tussen de glazen wand en het profiel waarin het glas wordt gemonteerd. Dit geeft een strakker resultaat. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met een kaderdeur of een hardglazen deur.

Design

2. Stalen systeemwand

Dit is een systeemwand welke is afgewerkt met stalen platen. Deze wanden geven de ruimte net dat beetje extra luxe uitstraling. Het is een echt een mooie, strakke stalen systeemwand. Een andere reden waarom bedrijven vaak kiezen voor deze wand is dat ze afgewerkt kunnen worden met whiteboards. Deze wanden zijn daarom ideaal voor vergaderruimtes, scrum-sessies of als magneetwand.

3. VIP wanden

VIP staat voor Vacuüm Isolatie Panelen oftewel het gaat hier om extra geïsoleerde systeemwanden. De VIP wand is een systeemwand welke is opgebouwd uit dubbele platen. Dit zorgt voor een geluidsisolatiewaarde van 50dB. Deze dubbelbeplate systeemwand is uitermate geschikt voor vergaderruimtes en overlegruimtes. Voor de afwerking van deze wanden kun je kiezen uit gips, spaanplaat of staal.

Ga jij je kantoor verbouwen en wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Wemes Projecten B.V.