De beste kokend water kraan is de Quooker

Heeft u een nieuwe kraan nodig of is uw huidige kraan aan vervanging toe? Dan is het zeker een aanrader om de kranen van Quooker te bekijken! Op de website van Sanispecials kunt u vele verschillende kranen van Quooker vinden. Wat u ook zoekt van dit merk, bij Sanispecials hebben ze het.

Wat is een Quooker kraan?

Wanneer u zin heeft in een kopje thee, dan vinden de meeste mensen het erg vervelend om te 10 minuten te wachten voordat het water in de waterkoker kookt. Of misschien wilt u snel de aardappelen koken zodat ze samen met het vlees klaar zijn. Met de Quooker heeft u de oplossing gevonden! Dit is namelijk een kokend water kraan. Het is een 100% Nederlandse uitvinding en wordt in vele huishoudens geplaatst maar ook op het kantoor is het een erg populair product. Met de Quooker heeft u binnen een aantal seconden het water op 100 graden. U heeft dus zeer snel een kopje thee of uw aardappels klaar.

Een veilig apparaat

Ieder jaar zijn er vele kinderen die ernstige brandwonden oplopen door waterkokers en een warm water pannetje op het vuur. Door middel van de Quooker is dit verleden tijd. Deze kraan heeft namelijk een kindveilige beveiligingsknop. Hierdoor kunnen alleen volwassenen de kraan gebruiken. Het is daarom een zeer veilige kraan wanneer u kinderen heeft en u in de keuken bezig bent.

Bekijk het zeer ruime assortiment nu op de website van Quooker.