De belangrijkste voordelen van een loungebank

zwarte loungebank

Een nieuwe tuin

Ga jij een compleet nieuwe tuin aanleggen met eveneens nieuwe tuinmeubelen maar weet je nog niet precies wat voor soort meubelen dit moeten worden? Dan willen we je graag een tip geven. Misschien dat je daar wat mee kunt.

Loungeset

Wij zijn de tuin altijd als een plek waar je moet kunnen ontspannen. We zijn tegenwoordig allemaal erg druk en Nederland wordt steeds gejaagder hebben we het idee. Wat is er dan fijner als je een lange dag hebt gehad om bij thuiskomst even lekker te kunnen ontspannen in je eigen tuin achter het huis.

Even een tip tussendoor omdat je de tuin nog gaat aanleggen. Maak de tuin een beetje onderhoudsvriendelijk zodat je niet s’avonds na je werk nog een paar uur aan het werk moet om gras te maaien en onkruid weg te halen. Als je groene vingers hebt en hobby hebt aan het tuinieren, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Om echt goed te kunnen ontspannen in je tuin is een loungeset uitermate geschikt. Een loungeset kun je krijgen in vele verschillende opstellingen. Wat je maar wilt. Een loungeset kan met stoelen zijn, maar een bank is ook mogelijk. Een bank uit een loungeset noemen we een loungebank.

Een loungebank bied een aantal voordelen. Ten eerste kun je op een dergelijke bank heerlijk languit liggen natuurlijk. Deze banken kun je bijvoorbeeld krijgen in tweezits of driezits. Maar een hoekbank is ook mogelijk. En bij de hoekbanken heb je dan ook weer verschillende lengtes beschikbaar.

Een ander voordeel van een loungebank in je tuin is dat je met één meubelstuk meteen meerdere zitplaatsen hebt. Dit is compacter dan hetzelfde aantal zitplekken creëren met enkel stoelen.

Het derde voordeel dat we willen noemen is het minimale gewicht van het meubelstuk. Deze banken zijn gemaakt van licht kunststof waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen.

zwarte loungebank

De kleur

Je hebt voor wat betreft de loungesets keuze uit verschillende kleuren. Wil jij bijvoorbeeld per se een zwarte loungebank? Dan kan dat. Een zwarte loungebank is dan vaak onderdeel van een zwarte loungeset in zijn totaliteit.