De beste windschermen vind je hier

Afgelopen week had mijn oma een idee. Zij wilde aan haar tuin gaan werken. Mij werd gevraagd om te gaan helpen. Mijn oma vertelde mij dat zij erg last had van de wind. Ik ben er ook mee eens want het was altijd koud in haar tuin. In het begin wilden we haar hele tuin opnieuw inrichten. Haar tuin was erg open waardoor er veel wind doorkomt. Plotseling schoot me iets binnen. Ik kan me nog herinneren dat de moeder van een vriend van mij het zelfde probleem had. Zij had een makkelijke en slimme oplossing hiervoor. Zij had windschermen geïnstalleerd in haar tuin. terras-scherm

Oplossing

Een windscherm zorgt ervoor dat je goed warm zit. Het houd de wind tegen en voorkomt dat je word geraakt door de kou. Ik kwam met het voorstel om ook een windscherm te kopen. Mijn oma vond het een goed idee sinds zij het erg snel koud krijgt. Mijn broer is gaan zoeken op het internet voor bedrijven. Hij had een bedrijf gevonden genaamd Xterior. Zij verkopen van alles op het gebied van windschermen en parasols.

terras-windscherm

Stijlvol

Wij zagen op de website dat er 2 verschillende windschermen waren. Je had er een voor het terras en een normale. Wat ik erg mooi vond is dat zij een stijlvolle windscherm aanbieden. Meestal is een windscherm zo kaal en saai. Het ziet er dan niet uit en kan de sfeer een beetje verpesten. Wij hebben contact opgenomen en komen binnenkort langs bij ons tuin.