Bekijk hier de loungeset sale

loungeset sale

Regelmatig is er een loungeset sale, online te vinden. Via de online catalogus van de TuinmeubelSale kan je al diverse modellen vinden. Deze catalogus is als het ware een verzameling van verschillende bedrijven, zoals de Blokker en Leen Bakker, die hier hun producten verkopen. Voordeel is dat jij, als klant, niet eerst alle winkels af hoeft te gaan, om te kijken waar jij het goedkoopste uit bent. Want het is mogelijk om thuis, vanachter jouw eigen computer, dit enorme assortiment te gaan bekijken.

Je kan deze catalogus bekijken als een soort verzameling van bedrijven en hun producten. Alle producten die je hier kan kopen kan je in jouw tuin gebruiken. Zoals een mooie tuinset, maar ook diverse andere spullen zoals een open haard voor in de tuin en zelfs ook een tuinhuisje.

Mooie set gekocht tijdens de loungeset sale

Mijn speurtocht in deze catalogus heeft mij naar een set gebracht waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Deze set, bestaande uit een hoekbank, met meerdere tafeltjes, is gemaakt van duurzaam aluminium en natuurlijk teak. Het geheel ziet er zo mooi uit, dat ik deze al helemaal in mijn tuin zag staan. Echter moest ik er rekening mee houden dat mijn tuin niet heel erg veel ruimte heeft en daarom leek het mij verstandig om eerst de juiste maten op te gaan nemen. Moet er niet aan denken dat ik mijn zinnen op deze prachtige set heb gezet en deze achteraf gezien helemaal niet in mijn tuin past.

Maar goed dat ik eerst de maten heb genomen, anders had ik een flinke teleurstelling moeten doorstaan. Nu ook wel, maar niet zo erg wanneer ik deze set had besteld en er thuis achter had moeten komen dat deze niet zal passen.

loungeset sale

Genoeg keuze om uit te kiezen

Het was een grote domper om erachter te komen dat de loungeset waar ik al voor was gevallen, niet in mijn tuin zal passen. Maar niet getreurd, want het assortiment dat je hier allemaal kan vinden is zo groot, dat er beslist een ander, mooi model op mij staat te wachten.

Inderdaad is de keuze hier enorm en het is mij dan ook gelukt om een ander, prachtige set te vinden. Alleen wilde ik deze in een grijze kleur hebben, of toch een bruine. Moeilijk om een keuze te maken, wanneer eigenlijk alles even mooi is.

Een mooie grijze set en een bijpassende parasol gekocht

Het is wel heel erg makkelijk bestellen als je hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de sluitingstijden, want ook in de nacht is het mogelijk om een bestelling te maken. Wat ik ook erg prettig vind, is dat er niet meteen iemand op je af komt lopen met de vraag of hij je kan helpen. Vaak heb ik nog geen voet in de winkel gezet en ik word al van alle kanten lastig gevallen door verkopers. Ze bedoelen het natuurlijk goed, maar hierdoor voel ik mij niet meer op mijn gemak. Tevens heb ik er dan wel moeite mee om zonder iets te kopen deze winkel weer uit te lopen. Online kan jij net zo vaak een site bekijken als jij maar wilt, niemand zal jou hierover aanspreken.

loungeset sale

De voordelen van een loungeset

Jarenlang hebben wij een normale tuinset in onze tuin gehad. Deze was gemaakt van plastic en hier hadden wij kussens op liggen om toch een beetje goed te kunnen zitten. Naarmate de jaren vorderde ging de kwaliteit van deze set achteruit. Je zag de kleur van het plastic verbleken, maar dat kon je door een tafelkleed of een kussen verbergen. Echter hadden wij er geen rekening mee gehouden dat de kwaliteit van dit materiaal ook achteruit ging. Het gevolg was dat tijdens een gezellig etentje iemand door een stoel zakte en op de grond viel. Gelukkig was het meer de schrik en geen letsel, maar voor ons was dit wel een teken om op zoek te gaan naar een andere loungeset.

Mooie loungeset in de sale gekocht

Eenmaal op de website van de online catalogus terecht te zijn gekomen, kreeg ik de smaak te pakken. Want niet alleen de tuinsetjes waren in de aanbieding, ook vele ander producten. De diverse aanbieders die hier hun artikelen te koop op hebben staan, hebben ieders hun eigen spullen in de aanbieding. Het ene bedrijf nog interessanter dan het andere. Het leuke is dat je hier makkelijk alles naast elkaar kan leggen en vergelijken. Zo weet je zeker dat jij niet de hoofdprijs betaald voor een bepaald artikel.