Aankoop van een plisse hordeur

Sinds een aantal dagen komen er steeds meer vliegen mijn huis binnen door het lekkere weer. Daarom leek het mij een erg goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een plisse hordeur zodat de vliegen niet meer in mijn woning konden komen.


Website van Unilux

Toen ik een tijdje had gezocht naar plisse hordeur kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Unilux. Het bedrijf beschikt over een super goede en overzichtelijke website waar je veel informatie kunt vinden. De specifieke informatie waar je naar op zoek bent kan je ook erg gemakkelijk vinden wat ik zelf erg prettig vond. Het bedrijf vindt de kwaliteit van de horren die ze aanbieden erg belangrijk ook vinden ze de snelle levertijd erg belangrijk. De horren worden geproduceerd in Nederlandse fabrieken waardoor ze een snelle levertijd aan kunnen bieden. De prijzen die ze voor de horren hanteren zijn ook erg aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop. Mijn product was erg snel geleverd en geplaatst. Sinds dat de hor is geplaatst heb ik geen last meer van vliegen of muggen in mijn woning waardoor ik erg tevreden ben over Unilux.